Staaltransport

Transpo-Nuth B.V. heeft door de overname van Meens int. Transport B.V. haar service pakket kunnen uitbreiden. Jarenlange ervaring in staaltransport en uitstekende relaties met de verschillende productiehuizen heeft ervoor gezorgd dat Transpo-Nuth B.V. Op dit moment een van de toonaangevende staaltransporteurs is van flat products. In Maastricht is er een nauw samenwerkingsverband tussen productiehuizen en Transpo Nuth B.V. met als doel zowel de loon décoilers alsook het productiehuis zelf optimaal te laten profiteren van een productverlading op strategische tijdstippen. Dit betekend dat er optimaal geproduceerd kan worden zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor het verladings proces en andersom.

Voor u als potentiële nieuwe partner van Transpo-Nuth B.V. kunnen wij een op maat gesneden passende logistieke oplossing bieden. Om hieraan optimaal te kunnen voldoen, hebben wij een standaard service pakket ontwikkeld, afgaande op onze jarenlange ervaring in de logistieke afwikkeling van coils en flat products.
In de veelal “full service” strategie van onze “staalklanten” is een correcte afhandeling van de aan- en afvoer van voormateriaal en eindproduct van allergrootst belang. Echter zijn de eigen mensen hier of niet voor opgeleid of niet ter beschikking.

Om dit voor onze klanten op te vangen en in goede banen te leiden zonder dat zij hier veel eigen manuren aan moeten spenderen, hebben wij zoals eerder vermeldt, een wat wij noemen “embedded service pakket” ontwikkeld. Met dit service pakket zijn wij veelal in staat te acteren in naam van onze klant op de wijze zoals de klant dit wenst ; Alsof hij het zelf uitvoert.
Iedere denkbare variatie hierop is mogelijk. Ons doel is het U zo gemakkelijk mogelijk te maken. Maar u bent de enige die ons kunt vertellen hoe wij dit het beste voor u kunnen realiseren. Ergo wat zijn uw wensen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook voor U de vrachten samenstellen zodat U slechts een totaal opdracht per losplaats hoeft te verstrekken.

Aan ons standaard service pakket voegen wij vervolgens Prijs-tabellen toe. Hierin zijn alle hierboven genoemde service kosten opgenomen.
Slechts enkele variabele of incidentele kosten hebben wij niet in onze prijstabellen verwerkt maar kunnen wij u wel als zodanig opgeven. Heeft U nog andere wensen welke wij voor u ten uitvoer kunnen brengen, kunnen wij snel en marktconform een prijs voor U calculeren.

Dit is wat wij U als logistieke dienstverlener gespecialiseerd in Flat products en coils kunnen bieden.
Zoals reeds eerder vermeld, zijn wij in staat onze werkwijze perfect aan te passen aan uw wensen en behoefte teneinde een waardevolle logistieke partner voor u te kunnen zijn.

Transpo-Nuth B.V.

Adres:
Economiestraat 3
Parkstad nr. 184
6361 KD Nuth

T +31(0) 455 241 574
F +31(0) 455 242 228

K.v.K. 14031634
BTW NL005108159B01

E planning@transponuthbv.nl